bijuterii dentare

Cu zâmbetul pe buze

Bijuteriile dentare au devenit un accesoriu modern, a căror cerere a crescut semnificativ în ultimii ani. Bijuteriile dentare aduc un plus de strălucire zâmbetului tău și te scot în evidență. În cadrul cabinetului nostru îți oferim bijuterii dentare din cristale Swarovski ce au o strălucire deosebită și de lungă durată.

Cum se aplică o bijuterie dentară?

Pe porțiunea din suprafața dintelui pe care urmează a fi atașată bijuteria dentară, se va aplica pentru început o soluție numită demineralizant, care va crește porozitatea dintelui pentru o mai bună adeziune.

După îndepărtarea cu un spray de apă și aer a primei soluții de pe suprafața dintelui, urmează aplicarea a două geluri ce vor efectua adeziunea propriu zisă dintre bijuteria dentară și suprafața dintelui. După aplicarea bijuteriei dentare și poziționarea perfectă a acesteia, medicul dentist va fixa totul la un loc prin solidificare adezivului cu ajutorul unei lămpi UV.

Bijuteriile dentare afectează dinții?

Aplicarea bijuteriilor dentare este o procedură simplă, rapidă și nedureroasă. În cazul în care îți faci griji cu privire la integritatea și sănătatea dintelui pe care va fi aplicată bijuteria dentară, poți fi liniștit – Structura dintelui nu va fi deloc modificată.