fațete dentare

Cu zâmbetul pe buze

Oare îți dorești să nu mai observi pe dinții tăi pete profunde sau diverse imperfecțiuni ale smalțului, cum ar fi crăpături sau porțiuni sparte? Ori poate că dinții tăi sunt spațiați sau imperfect aliniați și îți dorești să schimbi aspectul zâmbetului tău?

Îți oferim o soluție rapidă, nedureroasă și durabilă, cu rezultate spectaculoase asupra zâmbetului tău – fațetele dentare.

Avantajele fațetelor dentare

De cele mai multe ori, pacienții care vin în cabinetul nostru, aleg fațetele dentare pentru a obține dinți mai albi sau zâmbetul perfect pe care toți îl caută.

Fațetele dentare fac însă mai mult decât să îți ofere zâmbetul mult visat. Ele acționează ca un scut de protecție asupra dinților tăi, protejându-i de posibile fracturi sau crăpături.

Cum se aplică fațetele dentare?

Pentru început vei veni la o consultație în cabinetul nostru. Medicul dentist va evalua situația dinților tăi și veți discuta despre schimbările pe care le-ai dori, apoi îți va spune dacă fațetele dentare sunt cea mai buna alegere în cazul tău sau vei fi îndrumat către alte soluții disponibile.

Dacă ești candidatul potrivit pentru fațete dentare, atunci vor urma câteva ședințe despre care poți afla mai jos.

Medicul va începe pregătirea dinților tăi prin îndepărtarea unei porțiuni foarte fine din smalț, pentru a face loc fațetelor dentare. Ți se va lua apoi o amprentă (mulaj) și aceasta va fi trimisă către cabinetul tehnicianului dentar cu care colaborăm. Fațetele dentare sunt unice, lucrate special pentru fiecare dintre dinții tăi și sunt confecționate dintr-un strat foarte subțire (0,3mm) de ceramică (porțelan).

Alegem acest material – ceramica, deoarece redă cel mai bine aspectul natural al smalțului. Vom alege cu grijă culoarea, gradul de translucență și alte detalii care vor face ca fațetele dentare să aducă zâmbetul perfect pe care îl cauți.

În cadrul următoarei vizite, vom face o probă finală pentru a ne asigura că totul este perfect din punct de vedere funcțional, iar tu îți vei da acordul asupra părții estetice. Urmează a fi efectuată aplicarea permanentă a fațetelor dentare pe suprafața dinților cu ajutorul unui ciment adeziv. Aplicarea fațetelor dentare este un procedeu rapid cu rezultate imediate deosebite.

Acum nu mai rămâne decât să te bucuri de noul tău zâmbet perfect și luminos!